۱۳۹۹ دوشنبه ۵ آبان
ارائه شفاهی مقاله توسط دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک در کنفرانس خارجی معتبر
ارسال شده در تاریخ 1398/10/04

خانم الهام کبیری، دانشجوی دوره کارشناسی ارشد رشته سیستم‌های انرژی در پنجمین کنفرانس بین‌المللی

5TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING

که توسط دانشگاه فنی ییدلیز استانبول (Yildiz Technical University) و با همکاری دانشکده مهندسی دانشگاه آیدین استانبول (Istanbul Aydin University) و واحد ترکیه‌ی ASHRAE در محل دو دانشگاه فوق‌الذکر برگزارشد، با ارائه یک مقاله کامل به‌صورت شفاهی حضور داشتند. شایان ذکر است که ارائه ایشان با استقبال گرم و سوالات متعدد اساتید و دانشجویان حاضر مواجه شد.

این موفقیت را به ایشان، گروه مهندسی مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی تبریک عرض کرده، برای تمامی اعضای خانواده دانشکده فنی و مهندسی سلامتی، آرامش و پیشرفت روزافزون، آرزومندیم.

گروه مکانیک