۱۳۹۹ دوشنبه ۲۳ تير
گزارش سخنرانی با عنوان "اخلاق مهندسی و مهندسی اخلاق"
ارسال شده در تاریخ 1398/02/28

این سخنرانی در تاریخ 23 اردیبهشت ماه سال 1398 در سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی توسط چهره ماندگار ایران، دارنده‌ی نشان درجه اول دانش، جناب آقای دکتر مهدی بهادری‌نژاد، عضو بازنشسته هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و عضو پیوسته فرهنگستان علوم، به میزبانی گروه مهندسی مکانیک و همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک برگزار شد.
در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر مفتونی مختصری از سوابق علمی، اجرایی و فرهنگی ایشان را بیان کردند. سپس جناب استاد سخنرانی خود را با ابراز خرسندی از اینکه برای اولین بار در دانشگاه الزهرا(س) حضور پیدا کرده‌اند، آغاز کردند. ایشان مباحث اخلاقی در زمینه‌های مرتبط با مهندسان را از زوایای مختلف تحلیل کرده، پیشنهاد ایراد "سوگند مهندسی" برای دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی را مطرح کردند و در انتها با آرزوی صلح و شادی برای تمام جهانیان سخنرانی خویش را به اتمام رساندند.
شایان ذکر است که جلسه با استقبال کم‌نظیری مواجه و در فضایی با طراوت برگزار شد. بعد از اتمام رسمی سخنرانی، پرسش و پاسخ دانشجویان با جناب آقای دکتر بهادری‌نژاد صورت گرفت

گروه مکانیک