۱۳۹۹ دوشنبه ۵ آبان
گزارش برگزاری کارگاه آموزشی زبان تخصصی مهندسی صنایع
ارسال شده در تاریخ 1398/02/30
انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع دانشگاه الزهرا (س) با همکاری دانشکده فنی و مهندسی، کارگاه آموزشی با عنوان "زبان تخصصی مهندسی صنایع" را در روز دوشنبه 26 فروردین ماه 98 از ساعت 14 الی 17 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار نمود.
با توجه به اهمیت یادگیری این درس برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع و ارزش آن در کنکور کارشناسی ارشد و اینکه این واحد اختیاری از دروس تخصصی این دانشگاه حذف شده است، انجمن مهندسی صنایع دانشگاه الزهرا (س) برآن شد تا با همراهی دکتر مهدی سیف برقی، عضو هیأت علمی دانشگاه، این کارگاه را برگزار نماید.
در این کارگاه ضمن آشنایی با متداول ترین اصطلاحات و لغات مهندسی صنایع، به بررسی اهمیت زبان تخصصی برای بازار کار مهندسان صنایع، نوشتن و ترجمه ی مقاله توسط دانشجویان پرداخته شد. همچنین منابعی برای فراگیری و شیوه¬ی مطالعه ی آن نیز ارائه و معرفی گردید.
برنامه فوق که با استقبال شرکت کنندگان از داخل و خارج دانشگاه مواجه شد، 32 نفر شرکت کردند.

گروه صنایع