۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان

ارسال شده در تاریخ 1400/07/04
پیام رئیس دانشکده برای دانشجویان جدیدالورود

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز سال تحصیلی جدید را گرامی میداریم و ورود شما عزیزان دانشجو را به دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه محترم الزهرا ،خوش آمد می گوییم. دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه الزهرا(س) با 25 سال سابقه فعالیت ، دارای پنج گروه آموزشی فعال در رشته های زیر می باشد:

-مهندسی صنایع در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا

-مهندسی کامپیوتر در مقاطع کارشناسی وارشد گرایش های نرم افزار و هوش مصنوعی

-مهندسی مکانیک در مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد سیستم های انرژی

-مهندسی برق گرایش الکترونیک در مقطع کارشناسی

-مهندسی عمران-سازه در مقطع کارشناسی

البته در دهه 1380، مجوز برگزاری کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری اطلاعات توسط این دانشکده اخذ شد. چندین دوره برگزار شد و امید است مجددا ، ارشد مهندسی فناوری اطلاعات را فعال نماییم.

باید بگویم ، شماها اکنون وارد دانشگاه شده اید. دانشگاه محیط انسان ساز است. ما در دانشگاه نه تنها دروس مختلف را می آموزیم ، بلکه "درست اندیشیدن" را هم می آموزیم. تحصیل در دانشگاه به توسعه اندیشه های شما کمک میکند، که بتوانید مرزهای علم وفناوری را گسترش دهید و پس از فارغ التحصیلی وارد اجتماع شوید وبتوانید با انرژی واستعداد خدادادی ومغز های جوان خود ، مشکلات و مسائل محیط زندگی شغلی و جامعه را حل کنید.

با توجه به شرایط فعلی که در اثر ویروس کرونا حاصل شد ، ارائه آموزشها در دانشگاه الزهرا(س) بطریق مجازی فعال گردید. در این رابطه کارشناسان آموزش دانشکده فنی مهندسی با نهایت تلاش، علاقه مندی و تجارب حاصله، سعی دارند به بهترین وجهی خدمات آموزشی ومشاوره های لازم را به شماها ارائه نمایند.

تلفن، میل ومشخصات آنان در سایت دانشکده ودر کانال تلگرامی خاص دانشجویان موجود است. لذا هر مشکلی دارید با کارشناسان آموزش از طرق مختلف تماس حاصل نمایید.

همه باهم بر این شعارتاکید می کنیم:" هیچ چیزی نمیتواند مانع پیشرفت علمی ما گردد"

برای همگی شما از درگاه ایزد منان آرزوی سلامتی وبهروزی داریم.

دانشکده فنی ومهندسی - دانشگاه الزهرا(س)-مهر ماه 1400