۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ شهريور
پیام تبریک ریاست محترم دانشکده خدمت اساتید بزرگوار دانشکده
ارسال شده در تاریخ 1399/02/12

باسلام واحترام محضر کلیه استادان گرامی دانشکده فنی مهندسی، ضمن تبریک روز معلم ،برای شما و خانواده مکرمتان سلامتی و بهروزی آرزو می نمایم. افتخار میکنم که درکنار شما فرهیختگانی هستم که با بزرگ منشی حتی در شرایط بی مهری با صبر و شکیبایی مهر می آفرینیدو با متانت واراده استوار از دانش و تخصص خود بهره گرفته و تهدیدها را به فرصت تبدیل می کنید که بحق شایستگی تربیت قشرعظیمی از جامعه ما یعنی خانم ها ( زنان )را دارید وبه بالندگی و رشد آنها در اداره خانواده هاو سازمانهای اتی کشور و شکل گیری سرمایه عظیم اجتماعی، همت می گمارید.
کسوت زیبای معلمی بر قامت رعنایتان زیبنده باد.

به سهم خودم بعنوان برادر و همکار کوچک از همه شماها استادان عزیز که درعصرکرونابی با تمام تلاش به پویایی آموزشها و محیط دانشگاه تداوم وروح و جان تازه ای بخشیده اید ،جدا سپاسگزارم.
اگر بضاعت ما بعنوان مسئول درحدی نیست که گوشه ای از زحمات ، تلاشها وفداکاریتان را جبران نماییم،شرمنده ایم و حلالیت می طلبیم.
طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق
التماس دعا