۱۳۹۹ سه شنبه ۱ مهر
گزارش نشست نمایندگان دانشگاه الزهرا و دانشگاه خواجه نصیر
ارسال شده در تاریخ 1398/10/10

به منظور عملیاتی نمودن مفاد تفاهم نامه فیمابین دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی و دانشگاه الزهرا روز شنبه 7/10/98 نشست مشترک روسای دانشکده ها و مدیران گروههای مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع دو دانشگاه با دعوت و هماهنگی ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه الزهرا تشکیل گردید. پاره ای از موارد همکاریهای اجرایی مورد توافق به شرح زیر است:
1- تبادل استاد: هر یک از اساتید دو دانشگاه در هر نیمسال تحصیلی می توانند حداکثر دو درس یا 6 واحد در قالب دروس موظفی خود یا به صورت حق التدریس در دانشگاه دیگر تدریس نمایند.
2- همکاری مشترک بین دانشگاهی در قالب راه اندازی و برگزاری دوره ها یا انجام پروژه های مشترک (به ویژه بین المللی) در چارچوب تفاهم نامه همکاری انجام شود و اساتید حق التدریس در اولویت قرار خواهند گرفت.
3- امکان استفاده از امکانات رفاهی یکدیگر با شرایط ویژه فراهم گردد.
4- در هر گروه آموزشی یک نفر استاد وابسته از سوی دانشگاه خواجه نصیر معرفی شود.
5- از ظرفیتهای راهنمایی و مشاوره پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری به طور مشترک استفاده شود.
6- در مواردی که دانشجویان به دانشگاه مقابل به صورت میهمان معرفی می شوند با اضافه شدن ظرفیت کلاس (تا سقف ده درصد) امکان پذیرش دانشجو فراهم گردد.
7 – امکان بازدید متقابل گروههای آموزشی از امکانات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه دیگر فراهم شود.
8- حتی الامکان دو پروژه مشترک دکتری در هر سال تعریف گردد.
9- ایجاد آزمایشگاههای تخصصی مشابه یا تکمیلی پیشرفته در دانشگاه الزهرا با همکاری دانشگاه خواجه نصیر تسهیل گردد.