۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
گزارش
چهارمین نشست اساتید دانشکده
گزارش

چهارمین نشست اساتید دانشکده در روز دوشنبه مورخ 4/9/1398 با حضور جناب آقای دکتر اردوخانی (معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه)، سرکار خانم دکتر توسلی (مدیر امور پژوهشی دانشگاه)، هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشکده برگزار شد. در ابتدا سرکار خانم دکتر توسلی مدیر امور پژوهشی دانشگاه از اساتید محترم دانشکده ی فنی و مهندسی درخصوص تلاش های صورت گرفته در جهت چاپ مقالات در پایگاه های معتبر علمی و تاثیر به سزای دانشکده در بهبود رتبه ی علمی دانشگاه قدردانی کردند و مطالبی در مورد اقدامات صورت گرفته جهت ارتقاء دانشگاه الزهرا (س) به تراز بین الملل، افزایش تعداد مقالات ثبت شده در پایگاه های معتبر و نیز افزایش درصد رویت پذیری بیان کرده بر لزوم مشارکت تمام اساتید جهت بهبود رتبه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی و نیز توجه به شاخص های پژوهشی و آموزشی تاییدکردند. این جلسه با رد و بدل پرسش و پاسخ اساتید با میهمانان جلسه به پایان رسید.

1398/09/05