۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
گزارش سخنرانی دکتر افشار علم از کشور هند
ارسال شده در تاریخ 1398/08/22

بنیاد علم و فناوری مصطفی در راستای مواجهه با مسائل و فرصت­های پیش رو در عرصه علم و فناوری، اقدام به برگزاری برنامه تبادل علم و فناوری در جهان اسلام (step) نموده است. در این برنامه که به صورت سالانه و به میزبانی کشورهای مختلف اسلامی برگزار می­گردد، در هر دوره حدود صد نفر از شاخص­ترین دانشمندان جهان اسلام، روسای دانشگاه­های برتر کشورهای اسلامی، سازمان­های تسهیل­گر توسعه علم و فناوری، سیاست­گذاران و فعالان حوزه علم و فناوری گرد هم می­آیند و پیرامون چالش­های جهان اسلام و راهکارهای علمی مقابله با آن تبادل­نظر می­کنند.

در این خصوص دانشگاه الزهرا(س) میزبان نشست بانوان در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری به منظور ایجاد بستری مناسب برای به اشتراک گذاری ظرفیت­ها و توانمندی­های علمی و فناورانه­ی زنان جهان اسلام بود.

به منظور برگزاری برنامه­های دانشگاه سخنرانی با حضور جناب آقای دکتر افشار علم از کشور هند در روز یکشنیه 19/8/98 ساعت 14-16 در سالن کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. اساتید، معاونین و رئیس دانشکده به همراه جمعی از دانشجویان در این مراسم حضور داشتند.

در ابتدا برنامه کلیپی از جامعه مدرن را که در آن از علم و فناوری برای بهبود کیفیت زندگی استفاده شده بود پخش و سپس دکتر افشار عالم به اهمیت نقش زنان در علم و فناوری اشاره کردند. کاربردهای فناوری اطلاعات در زندگی روزمره را بیان نموده و توصیه­هایی برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر برای موفقیت بیشتر داشتند. این برنامه که با استقبال دانشجویان دانشکده همراه بود با پرسش و پاسخ پایان یافت.