۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند
گزارش
سومین نشست صمیمانه دانشکده با موضوع "چالش ها و راهکارهای آموزشی، پژوهشی، سایر مسائل دانشکده و اساتید"
گزارش

روز دوشنبه تاریخ 24/4/98 با حضور هیات رئیسه دانشکده، اعضای هیات علمی، سرکار خانم دکتر توسلی (مدیر امور پژوهشی دانشگاه) و جناب آقای دکتر رضایی شریف آبادی (رئیس مرکز ارزیابی و پایش عملکرد) برگزار شد. ابتدا دکتر باقری نژاد رییس محترم دانشکده ضمن خوشامدگویی، اطلاعاتی در خصوص فعالیت¬های پژوهشی اساتید و برنامه عملیاتی در سال 97 ارائه داده و همچنین نکاتی آموزشی را نیز متذکر شدند. سپس جناب آقای دکتر رضایی شریف آبادی درخصوص برنامه راهبردی دانشگاه، لزوم مشارکت تمام اساتید جهت بهبود رتبه دانشگاه در سطح ملی و بین¬المللی و نیز توجه به شاخص های پژوهشی و آموزشی توضیحاتی دادند. سرکار خانم دکتر توسلی مدیر امور پژوهشی دانشگاه مطالبی در مورد ارتقاء دانشگاه الزهرا(س) به تراز بین الملل، تلاش در راستای افزایش تعداد مقالات و نیز افزایش درصد رویت¬پذیری بیان کردند. در آخر مقرر گردید در آینده جلسه پرسش و پاسخی با حضور این دو بزگوار برگزار شود.

1398/04/24