۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
پنجم اسفند ماه به مناسبت بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی روز مهندس نام گذاری شده است. انجمن علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) و شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه الزهرا با همکاری انجمن های علمی دانشجویی صنایع، مکانیک، فناوری اطلاعات و عمران مطابق با سال های گذشته مراسمی برای بزرگداشت این روز و مقام مهندس برگزار نمودند. این مراسم در روز 6 اسفندماه سال 96 از ساعت 10 الی 12 در سالن دکتر تورانی دانشگاه با حضور عده‌ای از اساتید دانشکده‌ی فنی و بیش از 250 نفر از دانشجویان این دانشکده برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر بهزاد سامانی از اساتید گروه مکانیک در رابطه با تاریخچه علم مهندسی در ایران سخنرانی کردند. ایشان ضمن بیان زحمات و تلاش دانشمندان ایرانی- اسلامی در طول تاریخ و جایگاه آنان در این عرصه و بیان بخشی از خدمات بی شائبه آنان به پیشرفت علوم مهندسی، یادآور شدند که در حال حاضر وظیه ماست تا از کمرنگ شدن نقش آنان در پیشرفت علوم مهندسی جلوگیری و خود نیز ادامه دهنده راه آنان باشیم.
پس از سخنرانی دکتر بهزادی کلیپی در رابطه با مشکلات دانشجویان دانشکده فنی مهندسی الزهرا پخش و سپس مسابقه لب خوانی برگزار گردید.
بعد از آن به پاس زحمات و نیز کسب رتبه‌ی اول جشنواره‌ی حرکت داخلی دانشگاه الزهرا(س) و رتبه‌ی انجمن علمی برتر در جشنواره‌ی حرکت کشوری توسط انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر (نرم افزار ) از دبیر سابق این انجمن و اعضای فعال آن تقدیر و تشکر به عمل آمد.
اجرای زنده موسیقی توسط کانون موسیقی سنتی دانشگاه الزهرا از دیگر بخشهای مراسم بود. پخش کلیپ نشریه پردازش و تقدیر از همکاران فعال این نشریه و تقدیم هدایایی به آن به پاس زحماتشان توسط کارشناس نشریات سرکار خانم وزیری پایان بخش مراسم بزرگداشت روز مهندس بود.
بعد از پایان مراسم، علاوه بر پذیرایی از کلیه شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود تقدیمشان گردید.

1397/12/06