۱۳۹۹ پنج شنبه ۱ آبان
جشن پایان امتحانات در نیمسال دوم 97-96
13 تیرماه برای نخستین بار در دانشکده فنی و مهندسی جشنی با عنوان "جشن پایان امتحان" برگزار گردید. هدف از برگزاری این جشن ایجاد روحیه نشاط و شادی بخشی در بین دانشجویان فنی و مهندسی پس از فراغت از امتحانات بود. این برنامه که با حضور معاون آموزشی دانشکده و تعدادی از کارشناسان دانشکده برگزار گردید. در جشن فوق از دانشجویان در خصوص امتحانات و شرایط برگزاری امتحانات نظرسنجی به عمل آمد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که خانم نصراله زاده با بیشترین رای منضبط ترین مراقب و خانم گلابی سهل گیرترین مراقب شناخته شدند. همچنین از نظر دانشجویان درس شبکه های عصبی، مقاومت مصالح 2، کنترل پروژه، مکانیک سیالات سخت ترین امتحان بود و پردازش تکاملی، بتن 2، زبان تخصصی مکانیک از نظر دانشجویان آسان ترین درس بود.
این جشن که با استقبال دانشجویان مواجه گردید، لحظات شوق انگیزی را به همراه داشت و با پخش کلیپ و پذیرایی پایان یافت.

1397/04/15