۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
برگزاري سخنراني سركار خانم دكتر سونا قلي زاده از دانشگاه فلوريدا آمريكا
چالش هاي تحصيلات تكميلي در خارج از كشور

سخنراني سركار خانم دكتر سونا قلي زاده از دانشگاه فلوريدا آمريكا با موضوع "چالش هاي تحصيلات تكميلي در خارج از كشور" در تاريخ11/10/1396 ساعت 10 تا 12:30 در سالن كنفرانس دانشكده فني مهندسي با حضور رئيس، معاونين، اساتيد دانشكده فني و مهندسي و اساتيد دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي، كارشناسان و جمعي از دانشجويان برگزار گرديد. در اين برنامه بحث جامعه¬پذيري دانشجويان دكتري مهندسي مطرح شد. اينكه هنجارها و مسائلي كه دانشجويان دكتري مهندسي غير بومي در طول تحصيل با آن مواجه هستند به چه شكل مي-باشد. روش بكار گرفته شده در پژوهش انجام شده در اين زمينه پديدارشناسي (Phenomenological) بود. در واقع براساس تجربه زيسته اين دسته از دانشجويان، طبقه بندي نرم¬ها و هنجارها انجام شده بود. يكي از مهمترين مسائل، عدم انطباق دانشجويان با نرم هاي جديد مي باشد. برنامه با پرسش و پاسخ شركت كنندگان پايان پذيرفت.

1396/10/16