۱۳۹۹ دوشنبه ۵ آبان
گزارش سخنرانی "انرژی‌های تجدیدپذیر و ایجاد شهر سبز به منظور محافظت از ساختمان‌ها با کمک انرژیهای تجدیدپذیر و ایجاد شهر سبز"
ارسال شده در تاریخ 1398/02/23

سخنرانی با عنوان توسط سرکار خانم دکتر فاطمه منصورکیایی، دکترای مهندسی مخابرات از دانشگاه مموریال کانادا برگزار شد. این جلسه به میزبانی گروه برق دانشکده فنی و مهندسی و همکاری روابط بین¬الملل دانشگاه در تاریخ دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 ساعت 13 تا 15 در اتاق کنفرانس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه الزهرا برگزار و با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد.
ایشان در این سخنرانی به بررسی راههای کنترل و مراقبت از ساختمانها با روشهای نوین و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر پرداخته و چگونگی داشتن یک شهر سبز در این حوزه شرح داده شد. همچنین در ادامه به بررسی انواع انرژی‌های تجدیدپذیر و نحوه انتخاب بهترین نوع انرژی پرداختند. با استفاده از شبکه حسگر بیسیم Wireless Sensor Network (WSN) آسیب‌های احتمالی در طبقات مختلف ساختمان مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرد. انرژی رسانی به این سنسورهای توزیع شده در سطح ساختمان توسط سلولهای خورشیدی است که در دسته انرژی‌های تجدیدپذیر قرار دارد. محتوای سخنرانی برگرفته از جدیدترین پروژه تحقیقاتی و پژوهشی ایشان در دانشگاه مموریال کانادا و دانشگاه قطر است. نتایج این پروژه در مقالات ISI به چاپ رسیده است. همچنین این پروژه در کشور قطر به صورت عملی در ساختمان یک بیمارستان پیاده‌سازی شد که نتایج آن مورد تایید بوده است.
همچنین مقرر شد در صورت تمایل ایشان، همکاری مشترک در قالب تعریف پروژه و یا ایجاد و تدوین یک درس جدید در حوزه میان رشته‌ای محیط زیست و مهندسی برق باشد.

گروه مهندسی برق