۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
جشن تجلیل از زحمات استاد دکتر قلی زاده
ارسال شده در تاریخ 1398/02/18

جشن بازنشستگی و تجلیل از استاد برجسته و بزرگوار، جناب آقای دکتر بهروز قلی زاده ، عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر در تاریخ 9 اردیبهشت ماه 1398 در سالن کنفرانس دانشکده با حضور برخی مسئولین، اعضای هیات علمی دانشکده و دانشجویان دانشکده برگزار شد. در این مراسم که با همت انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر برگزار گردید از زحمات و افتخارات چندین ساله ی ایشان قدردانی به عمل آمد.
این مراسم با حضور برخی از اساتید از جمله سرکار خانم دکتر نوشین ریاحی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، دکتر فریبرز موسوی معاون پژوهشی و آموزشی دانشکده، دکتر محمد علی صنیعی منفرد، دکتر رضا عزمی، دکتر هاشمی نژاد حضور داشتند
جناب آقای دکتر عزمی، جناب آقای دکتر کیوانپور و سرکار خانم دکتر ریاحی به بیان خاطرات، ویژگی های تخصصی و نیز اخلاقی والای استاد و تلاش های ایشان در جهت خدمت به نظام آموزشی و پژوهشی کشور پرداختند.
در انتها با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای ناقابل از زحمات، دلسوزی ها و برخوردهای بزرگوارانه و محبت آمیز ایشان تقدیر به عمل آمد.

گروه کامپیوتر